Nyheter

Föreningsdag med städfokus och foodtruck - lördag den 20 april

I samband med containerhelgen (20-21 april) anordnas på lördagen den 20 april den frivilliga föreningsdagen med fokus på städning, foodtruck och mingel.

För oss som vill deltaga i föreningsdagen börjar vi städningen kl 10:00 och samlas vid containern på baksidan av Årstavägen 69. Detta är ett utmärkt tillfälle att bidra till vårt gemensamma område och lära känna dina grannar.

Vi har redskap och material för att ordna med trädgårdar eller gemensamma utrymmen och tipsar gärna om uppgifter om du inte själv vet vad du vill hjälpa till med.

Lunch från foodtrucken Soulistic
Som en del av vår föreningsdag kommer vår fastighetsförvaltare, Fastighetsägarna, att bjuda de som deltar i städningen på lunch från foodtrucken Soulistic. Vi ser detta som ett sätt att tacka alla för deras insatser och hoppas det ger en extra anledning att delta.

Från menyn kommer man kunna välja på:
- Southern Crispy Chicken Burger
- Southern Crispy Soy Burger (Lacto-Ovo vegetarisk)
- Cajun Black Magic Vegan Burger (Vegan)

Lunchen serveras mellan kl 12-14.

Möjlighet att mingla och ställa frågor
Vår förvaltare Daniel och fastighetsskötare Felix, båda från Fastighetsägarna, kommer att vara närvarande för att mingla och svara på frågor mellan kl 12-14 på lördagen. Detta är en utmärkt chans att ställa frågor och även ge förslag eller diskutera idéer för föreningen.

 

Varmt välkomna till en härlig stund tillsammans!
Styrelsen för BRF Stockholmshus 9