Nyheter

Vi kommer att byta ut våra gamla portkoder mot nya inom kort.

Under perioden från 1 maj till 14 maj kommer både de gamla och de nya portkoderna att fungera för att säkerställa en så smidig övergång som möjligt.

Från och med den 15 maj kommer enbart den nya portkoden att fungera.

Den nya koden för just din port delades ut till din brevlåda den 22 april tillsammans med kallelsen till årsstämman.

I samband med containerhelgen (20-21 april) anordnas på lördagen den 20 april den frivilliga föreningsdagen med fokus på städning, foodtruck och mingel.

För oss som vill deltaga i föreningsdagen börjar vi städningen kl 10:00 och samlas vid containern på baksidan av Årstavägen 69. Detta är ett utmärkt tillfälle att bidra till vårt gemensamma område och lära känna dina grannar.

Vi har redskap och material för att ordna med trädgårdar eller gemensamma utrymmen och tipsar gärna om uppgifter om du inte själv vet vad du vill hjälpa till med.

Lunch från foodtrucken Soulistic
Som en del av vår föreningsdag kommer vår fastighetsförvaltare, Fastighetsägarna, att bjuda de som deltar i städningen på lunch från foodtrucken Soulistic. Vi ser detta som ett sätt att tacka alla för deras insatser och hoppas det ger en extra anledning att delta.

Från menyn kommer man kunna välja på:
- Southern Crispy Chicken Burger
- Southern Crispy Soy Burger (Lacto-Ovo vegetarisk)
- Cajun Black Magic Vegan Burger (Vegan)

Lunchen serveras mellan kl 12-14.

Möjlighet att mingla och ställa frågor
Vår förvaltare Daniel och fastighetsskötare Felix, båda från Fastighetsägarna, kommer att vara närvarande för att mingla och svara på frågor mellan kl 12-14 på lördagen. Detta är en utmärkt chans att ställa frågor och även ge förslag eller diskutera idéer för föreningen.

 

Varmt välkomna till en härlig stund tillsammans!
Styrelsen för BRF Stockholmshus 9

Containerhelg den 20-21 april

Den 20-21 april är det dags för containerhelg med bemanning mellan kl 10 och 14. Passa på att bli av med gammalt bråte (ej elavfall eller kemikalier).
Containern hittar du på baksidan av Årstavägen 69.

På lördagen den 20 april anordnar styrelsen en föreningsdag där vi bjuder på korvgrillning klockan 13:00. Varmt välkomna att träffa och prata med styrelse och grannar. För de som vill kommer det finnas möjlighet att låna redskap och material för att ordna med trädgårdar eller gemensamma utrymmen.

 

Årsstämma den 7 maj

Den 7 maj möts vi för årsstämma i Folkets hus på Årsta Torg klockan 18.30, i salen Mälaren. Formell kallelse kommer i brevlådan.
Hoppas att så många som möjligt kan närvara!

 

Väl mött,
Styrelsen för BRF Stockholmshus 9

Vi är glada att meddela att Boendeappen nu ger tillgång till föreningens bokningssystem. Detta innebär att du framöver endast behöver en app för allt som är relaterat till vår Bostadsrättsförening.

Genom att använda Boendeappen kan du nu bland annat boka tvättstuga, gästlägenhet, få senaste nyheterna, kommunicera med övriga boende och göra felanmälningar, allt i en och samma app.
Boendeappen säkerställer enkel och smidig inloggning via BankID, vilket underlättar vid telefonbyte eller om du skulle glömma ditt lösenord.

För de som föredrar att fortsätta använda den nuvarande bokningsappen (Aptus Home), ingen oro – båda apparna kommer att fungera parallellt.

I Boendeappen finns även möjligheten att bjuda in gäster under avsnittet "Profil -> Mina gäster". Detta ger möjlighet för de som bor med dig, men som inte äger lägenheten, att även de kunna boka tvättstuga och göra felanmälningar. Gäster kan enkelt logga in med sitt eget BankID.

Ladda ner Boendeappen:
Du hittar Boendeappen i Apple's App Store och Android's Google Play genom att söka på "Boendeappen Avy". Ladda ner den idag för att förenkla din vardag i Bostadsrättsföreningen!

Det är lätt hänt att när du borrar i en vägg, riskerar du inte bara att skada väggen utan kanske även att borra i elledningar eller vattenledningar, vilket kan leda till förödande konsekvenser både för din lägenhet och för dig själv.

För att undvika detta erbjuder föreningen möjligheten att låna en multidetektor kostnadsfritt.

En multidetektor är ett verktyg som används för att lokalisera och identifiera olika typer av material bakom väggytor, såsom metall, trä, elledningar och vattenledningar. Detta gör det möjligt för dig att borra säkert utan att riskera att skada viktiga ledningar eller rör. Genom att använda detektorn innan du börjar borra kan du undvika kostsamma reparationer och öka säkerheten i din lägenhet.

För att låna en multidetektor, vänligen kontakta styrelsen genom att fylla i formuläret Frågor till styrelsen här på hemsidan.

Observera att multidetektorn är ett hjälpmedel och att du som boende fortfarande har ansvaret för eventuella skador som uppstår vid borrning.