Nyheter

Medlemsinformation sommaren 2023

Hej!

Ny styrelse
Tack till alla som deltog på föreningsstämman. Vi hälsar de nya styrelsemedlemmarna välkomna! Uppdaterad lista finns på hemsidan och anslagstavlan.

Musik under sena kvällar
Vi vill påminna om våra trivselregler. Det behöver vara tyst mellan 22.00 och 07.00 vardagar och 23:00 och 08:00 helgdagar. Våra hus med dess golv och väggar är lyhörda. Ta därför extra hänsyn under dessa tider! Planerar du att ha en särskild tillställning som skulle kunna generera en störning så meddela dina grannar innan. En lapp i trapphuset om att du planerar att ha en tillställning är ett sätt att visa omtanke, men inget frikort att vara högljudd efter kl 23. Trivselreglerna gäller även för grill- och boulepatsen.

Sopkärl för matrester
Nu finns två nya kärl för matrester utanför Årstavägen 83. Avfallspåsar kan hämtas i styrelserummet mellan 7.15 och 7.45 första måndagen i månaden. Fruktpåsarna från Ica funkar också utmärkt.

Sommar och inbrott
Se till att portar går igen och är stängda. Håll lite extra koll och larma polisen om ni ser något misstänkt. Meddela grannar när ni är borta så vi kan hjälpas åt.

Styrelsen önskar alla en riktigt skön sommar!