Nyheter

Medlemsinformation vintern 2021

Ändring av avgiften
Styrelsen har beslutat att höja avgiften till föreningen med 2% från 1/1 2022. Anledningen till detta är den allmänna kostnadsökningen på de kostnader föreningen har för drift och underhåll av vår förening.

Torkrum förändring
Föreningen har idag torkrum som inte används så frekvent, dessa torkrum är dessutom kostsamma att driva både ekonomiskt men även ur ett energimässigt perspektiv inte effektiva. Vi kommer därför enbart att behålla 2 torkrum (Årstav 57 samt Siljansv 44) då dessa torkrum både geografiskt är bra placerade inom föreningen men även då båda dessa torkrum har en energieffektivare torkfläkt. Styrelsen har i samband med detta även beställt 2st torkskåp så samtliga tvättstugor kommer att ha både torktumlare och torkskåp. De berörda torkrummen kommer att stängas ner efter årsskiftet när nya torkskåpen finns på plats.

För dig som vill fortsätta använda torkrum (för tex lakan eller dukar) efter årsskiftet ber vi er att boka din tvätttid på Årstav 57 alternativt Siljansv 44, för övrig torkning rekommenderar vi torkskåp eller torktumlare som torkar både snabbare och energieffektivare.

Parkeringstillstånd
Nya parkeringstillstånd börjar gälla fr o m 2022-01-01 och de nuvarande upphör då att gälla. Söndag den 12 december kl. 14-15 samt torsdag den 16 december kl. 18-19 kan de nya tillstånden kvitteras ut på föreningens expedition på Siljansvägen 16A. Om du inte har möjlighet att komma då kan tillstånden hämtas på expeditionen, den första måndagen i varje månad kl. 07.15-07.45.

Litet bibliotek
För dig som är sugen på att läsa en bok, finns ett litet bibliotek i mangelrummet i nr 79. Låna gärna en bok och lämna en annan, så kan någon granne också få möjlighet att läsa.

 

Glöggmingel den 12 december
Styrelsen önskar er välkomna till glöggmingel med föreningen, den 12 december kl. 12.00-13.00. Minglet kommer att äga rum vid föreningens grillplats mellan Siljansvägen 32 och Siljansvägen 26. Det kommer att bjudas på alkoholfri glögg och pepparkakor. Ta tillfället i akt och lär känna föreningens styrelse och andra boende, samt hämta ut parkeringstillstånd för 2022. Vi ses där!

Hemsida och nyheter
För att snabbare få nyheter gå in på hemsidan och registrera din e-postadress www.stockholmshus9.se   Du kan också ladda ner Fastighetsägarnas boendeapp till din telefon (sök på ”Boendappen Avy”), för att göra en felanmälan, få information och  betala dina avier.

 

Styrelsen önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!